Konstens natt kortfattat på svenska

 
2016 Onnelan tie
Konstens natt i Tusby är ett mångsidigt konstevenemang, som hålls på fredagen den 13. augusti 2021, från klockan 18.00 till 01.00.  Evenemanget bjuder på upplevelser för hela familjen i den kulturella och historiskt betydelsefulla miljön i Tusby på Rantatie (Strandvägen) och Kirkkotie (Kyrkovägen).

Den sju kilometer långa sträckan från Café Vellikello i norr till Hyrylä torget i söder erbjuder, under kvällens lopp, ett brett utbud av kulturella upplevelser alltifrån litteratur och musik till bildkonst och teater. Det bjuds också på många andra glada överraskningar.

Hur kommer man dit?

På själva evenemangsområdet finns det ett begränsat antal bilparkeringsplatser, i närheten av Krapi och TKKK (Försvarshögskolan). Vi rekommenderar ändå att man använder kollektivtrafiken.

Närmaste järnvägsstationer, med bussförbindelse till evenemangsplatsen, finns i Kervo,  Ainola, (Träskenda)  och Träskända. Bussen till evenemangsområdet trafikerar 18.00-22.00. Bussen stannar vid följande platser: Hyrylä busstation, Kirkonkylä skola och Järvenpää tågstation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att fråga!

tuusulantaiteidenyo(at)gmail.com