Ladataan kuvia...

Tuusulan Taiteiden Yö 25-vuotta

 - Eläviä kuvia 10.8.

Tänä vuonna Tuusulan Taiteiden Yö asettuu vakiintuneen Rantatien ja Kirkkotien -alueen lisäksi myös Hyrylän keskustaan. Tuusulanjärven rantamaisemissa Taiteiden yön taipaleella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin  tapahtumapisteitä, kaikkiaan 24 kappaletta. Kaksi niistä on Järvenpään puolella.   
 
 
Tuusulan Taiteiden Yö 2018 aloittaa ohjelmansa kello 17.30 etkoilla Hyrylän torilla, jossa kuullaan koko perheen Mimmi-lehmä ja varis-konsertti.
 
Työn merkeissä juhliva, jatkuvasti uudistuva Tuusulan Taiteiden Yö on tänäkin vuonna helposti lähestyttävä matalan kynnyksen tapahtuma, jonka ohjelmakattaus tarjoaa jotain uutta ja jotain vanhaa tuoreesti tulkittuna. Vuoden teema Eläviä kuvia tarjoaa kehykset esittää monenlaisia eläviä kuvia ja lukuisia tulkintoja niistä. Arkkitehtuurin ja rakennustaiteen esiinnostaminen antaa tämänkertaiselle ohjelmalle oman ilmeensä.
Yhdessätekeminen ja osallistuminen nousevat juhlavuonna 2018 esiin mm. näyttelyjen ja Open Stagen muodossa
 
Tuottaja Tiina Häkkinen-Kohvakka haastaa yön kulkijoita astumaan rohkeasti ulos taiteelliselta mukavuusalueeltaan ja katsomaan asioita uusistakin kulmista.
 
Taiteiden Yötä juhlitaan klo 17.30-02.
 
 
Tuusulan Taiteiden Yön ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan kesäkuun lopulla. Käsiohjelmalehti on jaossa Tuusulan, Keravan ja Järvenpään kirjastoissa sekä useissa tapahtumapisteissä. Ohjelma on luettavissa ja ladattavissa näiden sivujen kautta.
 
Tuusulan Taiteiden Yö ry:n järjestämää Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään elokuussa 25. kerran.
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Joissain tapahtumapisteissä on myös maksullista ohjelmaa.

Muutoksia ja lisäyksiä käsiohjelmaan