Ladataan kuvia...

Tuusulan Taiteiden Yö 9.8.

 - Monet kasvot

Tuusulan Taiteiden Yö asettuu vakiintuneen Rantatien ja Kirkkotien -alueen lisäksi myös Hyrylän keskustaan. Tuusulanjärven rantamaisemissa Taiteiden yön taipaleella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin tapahtumapisteitä, kaikkiaan noin 25 kappaletta. Tuusulanjärven tienoilla kuntaraja ylittyy, myös Järvenpään puolella on muutama tapahtumapiste.   
 
Tuusulan Taiteiden Yö on aito oikea Taiteiden yö, jossa taide kuuluu kaikille.  
Jatkuvasti uudistuva Tuusulan Taiteiden Yö on myös vuonna 2019 helposti lähestyttävä matalan kynnyksen taidetapahtuma, jonka ohjelmakattaus tarjoaa jotain uutta ja jotain vanhaa tuoreesti tulkittuna. Vuoden teemana on Monet kasvot. 
Yhdessätekeminen ja osallistuminen nousevat tapahtumassa esiin mm. työpajojen ja Open Stagen muodossa.
Tuottaja Tiina Häkkinen-Kohvakka haastaa Taiteiden yön kulkijoita astumaan rohkeasti ulos taiteelliselta mukaavuusalueeltaan ja katsomaan asioita uusistakin kulmista.
 
Tuusulan Taiteiden Yö asettuu vakiintuneen Rantatien ja Kirkkotien -alueen lisäksi myös Hyrylän keskustaan. Tuusulanjärven rantamaisemissa Taiteiden yön taipaleella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin tapahtumapisteitä, kaikkiaan noin 25 kappaletta. Tuusulanjärven tienoilla kuntaraja ylittyy ja Järvenpäässäkin on muutama tapahtumapiste.
 
Tuusulan Taiteiden Yötä juhlitaan klo 18.00-02.
 
Tapahtumaohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan kesäkuun lopulla. Käsiohjelmalehti on jaossa TuusInfossa, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään kirjastoissa, Janne-kontissa sekä useissa tapahtumapisteissä. Ohjelma on myös luettavissa ja ladattavissa näiden sivujen kautta.
 
Tuusulan Taiteiden Yö ry:n järjestämää Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään elokuussa 26. kerran.
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Muutamassa tapahtumapisteessä on myös maksullista ohjelmaa.
 
Maksuton Taiteiden yön bussi kulkee Hyrylän linja-autoaseman ja Järvenpään juna-aseman välillä klo 18.00-22.00.
Klo 22.30 Järvenpäästä  lähtevällä tapahtumabussilla pääsee pysäkeiltä maksutta Helsinkiin, Kiasman edustalle. 
Bussien aikataulut löytyvät käsiohjelmasta.
 
Polkupyörällä voi kätevästi kulkea tapahtumapisteestä toiseen. Rantatie suljetaan moottoriajoneuvoilta tapahtuman ajaksi.
 
Tuusulan Taiteiden Yö on osa Tuusulanjärven tienoon Juhlaviikonloppua, joka jatkuu lauantaina Järvenpään keskustassa Jannen piknikillä.
 
Vuoden 2020 Tuusulan Taiteiden Yö päivämäärä on 7.8., eli poikkeuksellisesti elokuun ensimmäisenä perjantaina.