Ladataan kuvia...

Tuusulan Taiteiden Yö 9.8.

 - Monet kasvot

Tuusulan Taiteiden Yö asettuu vakiintuneen Rantatien ja Kirkkotien -alueen lisäksi myös Hyrylän keskustaan. Tuusulanjärven rantamaisemissa Taiteiden yön taipaleella on mukana niin vanhoja kuin uusiakin tapahtumapisteitä, kaikkiaan noin 25 kappaletta. Tuusulanjärvi-ilmiön hengessä kuntarajat ylittyvät, Järvenpään puolellakin on muutama tapahtumapiste.   
 
Tuusulan Taiteiden Yö on aito Taiteiden yö, jossa taide kuuluu kaikille.  
Jatkuvasti uudistuva Tuusulan Taiteiden Yö on myös vuonna 2019 helposti lähestyttävä matalan kynnyksen taidetapahtuma, jonka ohjelmakattaus tarjoaa jotain uutta ja jotain vanhaa tuoreesti tulkittuna. Vuoden teema Monet kasvot antaa mahdollisuuden monenlaisiin tulkintoihin. 
Yhdessätekeminen ja osallistuminen nousevat tapahtumassa esiin mm. näyttelyiden ja Open Stagen muodossa.
 
Tuottaja Tiina Häkkinen-Kohvakka haastaa Taiteiden yön kulkijoita astumaan rohkeasti ulos taiteelliselta mukavuusalueeltaan ja katsomaan asioita uusistakin kulmista.
 
Tuusulan Taiteiden Yötä juhlitaan klo 18.00-02.
 
Tapahtumaohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan kesäkuun lopulla. Käsiohjelmalehti on jaossa TuusInfossa, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään kirjastoissa, Janne-kontissa sekä useissa tapahtumapisteissä. Ohjelma on myös luettavissa ja ladattavissa näiden sivujen kautta.
 
Tuusulan Taiteiden Yö ry:n järjestämää Tuusulan Taiteiden Yötä vietetään elokuussa 26. kerran.
 
Tapahtumaan on vapaa pääsy. Muutamassa tapahtumapisteessä on myös maksullista ohjelmaa.
 
Maksuton Taiteiden yön bussi kulkee Hyrylän linja-autoaseman ja Järvenpään juna-aseman välillä klo 18.00-22.00.
Klo 22.30 Järvenpäästä  lähtevällä tapahtumabussilla pääsee pysäkeiltä maksutta Helsinkiin, Kiasman edustalle. Bussin aikataulu löytyy käsiohjelmasta.
Polkupyörällä voi kätevästi kulkea tapahtumapisteestä toiseen.
 
Tuusulan Taiteiden Yö on osa Juhlaviikonloppua, joka jatkuu lauantaina Järvenpään keskustassa.